Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur. U kunt ons een e-mail sturen waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Voor vragen met betrekking tot track-and-trace verwijzen wij u graag naar de track-and-trace e-mail welke u uiterlijk in de nacht voor levering ontvangt. Telefonisch kunnen wij u helaas geen mededelingen doen met betrekking tot uw track-and-trace.

Outsider Art

Ter gelegenheid van de 500-jarige sterfdag van Leonardo da Vinci hebben diverse Outsider Art kunstenaars hun versie van de Mona Lisa als uitgangspunt genomen voor de op de verpakkingen afgebeelde schilderijen. Outsides art is een authentieke vorn van kunst gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Wanneer u als werkgever MVO hoog in het vaandel heeft staan kunt u een mooi gebaar maken door uw medewerkers tijdens de feestdagen te verrassen met dit kleurrijke pakket. Een deel van de opbrengst zal gedoneerd worden aan zorgorganisaties die de kunstenaars begeleiden. Zo kunnen de kunstenaars zich blijven uiten in deze vorm van kunst. Kerstpakketten Outsider Art 2019.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.