Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur. U kunt ons een e-mail sturen waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Voor vragen met betrekking tot track-and-trace verwijzen wij u graag naar de track-and-trace e-mail welke u uiterlijk in de nacht voor levering ontvangt. Telefonisch kunnen wij u helaas geen mededelingen doen met betrekking tot uw track-and-trace.

Waardebon voor kerstcadeau kiezen

Bij KerstcadeauKiezen vinden we het belangrijk dat je direct kunt zien uit welke cadeaus gekozen kan worden. Klik een voucher aan met de waarde naar keuze; vervolgens klik je de link aan naar de demo-website. Inloggen met de getoonde code en alles wordt duidelijk.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Online keuzegeschenk KerstcadeauKiezen

Budget
KerstcadeauKiezen is al beschikbaar vanaf € 20,- (all-in) en met stappen van € 5,- te verhogen tot ieder gewenst budget. Het door u gekozen bedrag wordt omgezet in punten waarmee uw medewerkers één of meerdere cadeaus kunnen uitzoeken. Komen ze een aantal punten tekort? Dan kunnen ze het resterende bedrag gemakkelijk via iDeal bijbetalen. 

Daarom KerstcadeauKiezen

  • Uw medewerkers kiezen zelf online een cadeau
  • Keuze uit ruim 1000 cadeaus
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Levering cadeaus binnen 48 uur
  • Uw medewerkers tevreden, u tevreden

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.